Cloud mining for everyone.

Cloud mining

Begin vandaag nog met ons te minen.

De mining van Bitcoin of andere crypto's kost veel energie en de aanschaf van de apparatuur is erg duur.

Dat probleem is voor u opgelost.
U tekent bij ons een contract voor twee, vijf of tien jaar.
Je hoeft geen dure apparatuur aan te schaffen en je hoeft je geen zorgen te maken over een torenhoge energierekening.

We hebben Bitcoin-mining en veel altcoins beschikbaar.

De voordelen van cloud mining voor u:

- Koop geen dure apparatuur.
We hebben de nieuwste modellen al voor je klaar staan.

- Geen mijnkennis vereist.

- Geen hoge energierekening. De prijzen zijn All-in.


- Geen lawaai in uw huis of kantoor.

Wat is cloudmining?

Cloud mining is een mechanisme om een cryptocurrency, zoals bitcoin, te minen met behulp van gehuurde cloud computing-kracht en zonder de hardware en gerelateerde software te hoeven installeren en direct te gebruiken. Cloud mining-bedrijven stellen mensen in staat een account te openen en op afstand deel te nemen aan het proces van cryptocurrency-mining tegen basiskosten, waardoor mining toegankelijk wordt voor een groter aantal mensen over de hele wereld. Aangezien deze vorm van mining via de cloud wordt gedaan, vermindert het problemen zoals onderhoud van apparatuur of directe energiekosten.

Cloud-miners worden deelnemers aan een mining-pool, waar gebruikers een bepaalde hoeveelheid "hash-power" kopen. Elke deelnemer verdient een pro rata deel van de winst in verhouding tot de hoeveelheid gehuurde hashing-stroom.

LEDGER HARDWARE WALLETS

THE SMARTEST WAY TO SECURE YOUR CRYPTO

Buy, exchange, grow and manage over 5,500 coins and tokens

Trusted by 6 million customers

Cloudmining begrijpen.

Cloud mining maakt gebruik van cloud computing om op blockchain gebaseerde cryptocurrencies te produceren. Meer in het algemeen is cloud computing een van de snelst groeiende technologische trends waarbij computerservices zoals verwerking, servercapaciteit, databaseservices, software en bestandsopslag toegankelijk zijn via de cloud, via internet. Dergelijke bedrijven rekenen op basis van gebruik, net zoals wij betalen voor ons water- of elektriciteitsverbruik.

Aan de andere kant is mijnbouw de ruggengraat van het cryptocurrency-model, zoals bitcoin. Het is het proces waarbij transacties worden geverifieerd en toegevoegd aan het grootboek, ook wel bekend als de blockchain. Het is ook het middel waarmee nieuwe munten worden vrijgegeven. Een combinatie van beide opent de wereld van mijnbouw voor mensen op verre locaties met weinig of geen technische kennis en hardware-infrastructuur.

gold and black round emblem
gold and black round emblem
Hoe cryptocurrency-mining werkt.

Mining voor cryptocurrencies zoals bitcoin, hetzij via de cloud of lokaal, houdt eigenlijk geen mining in. En hoewel dit proces nieuwe cryptocurrency-tokens genereert die aan mijnwerkers worden toegekend, dient de mijnbouwoperatie een veel belangrijker doel voor het handhaven van de veiligheid van een gedistribueerd grootboek zoals een blockchain. Bitcoin-mining wordt uitgevoerd door krachtige computers die complexe rekenproblemen oplossen; deze problemen zijn zo complex dat ze niet met de hand kunnen worden opgelost en zijn gecompliceerd genoeg om zelfs ongelooflijk krachtige computers te belasten.

Wanneer cryptocurrency-mijnwerkers een nieuw transactieblok aan de blockchain toevoegen, is het een deel van hun taak om te verifiëren dat die transacties juist zijn. In het bijzonder zorgen bitcoin-mijnwerkers ervoor dat bitcoin niet wordt gedupliceerd, een unieke eigenaardigheid van digitale valuta's die "dubbele uitgaven" worden genoemd. Met gedrukte valuta is vervalsing altijd een probleem. Maar over het algemeen, als je eenmaal $ 20 in de winkel hebt uitgegeven, is die rekening in handen van de bediende. Met digitale valuta is het echter een ander verhaal. De mijnwerkers gebruiken hun rekenkracht om cryptografische puzzels op een decentrale manier op te lossen die dubbele uitgaven voorkomen.

a close up of a gold coin
a close up of a gold coin